+31 6 34 81 89 01 info@dutchpanna.com

Voetbalveldje

LAAT KINDEREN LEKKER VOETBALLEN

Een voetbalveldje plaatsen op diverse plekken zorgt ervoor dat meer mensen kunnen sporten wanneer zij willen. DutchPanna levert complete en op maat gemaakte voetbalveldjes in diverse maten en hoogtes. Daarbij valt DutchPanna ook binnen het sportakkoord wat iedere gemeente moet gaan naleven. Gymleraren kunnen met de ovale kooi van DutchPanna ook buiten op eigen plein fantastisch goed gymen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hier leest u meer over verschillende mogelijkheden van voetbalveldjes op diverse locaties.

DUTCHPANNA levert complete pannakooien, pannavelden, voetbalkooien en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij !

Laat kinderen en jeugd samen spelen, sporten en ontwikkelen

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete panna-, voetbal- en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij!
DUTCHPANNA levert zowel ronde-, ovale- en rechthoekige kooien waarbij het voordeel van een ronde- of ovale kooi een 100% veilige kooi is. Bij een ronde- of ovale kooi kan niemand zich in de hoek gedrukt voelen en zal een gegarandeerd dynamisch spel opleveren. Tevens zijn alle kooien zonder hoeken meer gebruiksvriendelijker in onderhoud. Er kan geen vuilophoping in de hoek ontstaan, waardoor de kooi ook nog veiliger is. De geïntegreerde goals van DUTCHPANNA zijn zo ontwikkeld dat deze naast haar elegante veilige vorm er ook voor zorgen dat het eventuele vuil er eenvoudig uitgeblazen kan worden.

Onze ronde pannakooien kunnen veilig los geplaatst worden, afhankelijk van de locatie en gebruik. Bij vaste montage worden de bouten afgedekt met een rubberen dop of chemisch verankerd aan de ondergrond.
Pannakooien zijn een schitterende meerwaarde voor uw schoolplein, vereniging, openbare speelplek of zelfs indoor speellocatie.

Een pannakooi stimuleert kinderen en jeugd om meer naar buiten te komen en sociale contacten met andere kinderen te leggen. Ook stimuleert Dutchpanna om voetbal leuk te vinden en goede baltechniek te ontwikkelen. Een waardevolle ontwikkeling voor kinderen en jeugd. Dit is dan ook de reden dat DUTCHPANNA kooien breed inzetbaar zijn, zoals op schoolpleinen, openbare gemeente plekken, (sport) verenigingen, gevangenissen en kinderopvangen.

STIMULEER BUITENSPORT MET EEN VOETBALVELDJE

Veel beweging is erg belangrijk, dat geldt voor iedereen, maar ook vooral onder jongeren. De jeugd moet namelijk bezig blijven, veel sporten en ondernemen met vrienden. Tijdens de periode van covid-19 wordt gemerkt hoe belangrijk dit is. Echter wordt ook gezien hoe steeds meer jongeren zich terugtrekken. Het is dus erg belangrijk om te stimuleren om heerlijk buiten te gaan sporten. Daarbij voorkomen extra plekken voor buitensport ook meer obesitas groei. Het plaatsen van voetbalveldjes in buurten, op schoolvelden en bij u om de hoek draagt hier aan bij.

DE VOORDELEN VAN VOETBALVELDJES VAN DUTCH PANNA

Hoe meer voetbalveldjes in de buurt, hoe meer er wordt gestimuleerd om buiten te gaan sporten. Voor de jeugd is het heel belangrijk om de juiste buitensport faciliteit te hebben. DutchPanna past bijna in iedere wijk omdat er relatief weinig ruimte voor nodig is en het hekwerk is ook nog eens geluiddempend. De voetbalveldjes zijn dus geschikt voor diverse plekken en niemand heeft er last van.

VOETBALVELDJE: MAATWERK BIJ DUTCH PANNA

Heeft u interesse in een voetbalveldje bij u in de gemeente, op het schoolveld of op uw bedrijfsterrein? Genoeg redenen om een voetbalveldje aan te schaffen. Bedenk daarom van tevoren goed welk voetbalveldje het beste bij de ruimte en de doelstellingen passen en kies een vierkant of rond model. U kunt het voetbalveldje geheel zelf samenstellen want wij leveren ook maatwerk. Wilt u het voetbalveldje laten bedrukken? Ook dat kan! Neem gerust contact met ons op voor een offerte. Heeft u nu vragen? Ook dan staan wij voor u klaar.

U hoort het al: u kunt hier niet alleen terecht voor een voetbalveldje, maar voor nog veel meer.

U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

 

WILT U OOK EEN VOETBALVELDJE?

Vraag een offerte aan voor uw eigen voetbalveldje of kooi voor uw vereniging of gemeente.

Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag op weg naar een sportveldje dat bij uw wensen past.

Wilt u ook een pannakooi?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?