+31 6 34 81 89 01 info@dutchpanna.com

Voetbalkooien

Voetbalkooien van DutchPanna

Een speelplaats of schoolplein inrichten voor kinderen die graag voetballen, maar u moet rekening houden met kinderen die ook op het plein spelen? En omwonenden die geen overlast mogen hebben van het trappen tegen de bal? Dan is een voetbalkooi dé oplossing. Voor ieder kind een groot plezier en voor omstanders geen overlast!

Laat kinderen en jeugd samen spelen, sporten en ontwikkelen

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete panna-, voetbal- en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij!
DUTCHPANNA levert zowel ronde-, ovale- en rechthoekige kooien waarbij het voordeel van een ronde- of ovale kooi een 100% veilige kooi is. Bij een ronde- of ovale kooi kan niemand zich in de hoek gedrukt voelen en zal een gegarandeerd dynamisch spel opleveren. Tevens zijn alle kooien zonder hoeken meer gebruiksvriendelijker in onderhoud. Er kan geen vuilophoping in de hoek ontstaan, waardoor de kooi ook nog veiliger is. De geïntegreerde goals van DUTCHPANNA zijn zo ontwikkeld dat deze naast haar elegante veilige vorm er ook voor zorgen dat het eventuele vuil er eenvoudig uitgeblazen kan worden.

Onze ronde pannakooien kunnen veilig los geplaatst worden, afhankelijk van de locatie en gebruik. Bij vaste montage worden de bouten afgedekt met een rubberen dop of chemisch verankerd aan de ondergrond.
Pannakooien zijn een schitterende meerwaarde voor uw schoolplein, vereniging, openbare speelplek of zelfs indoor speellocatie.

Een pannakooi stimuleert kinderen en jeugd om meer naar buiten te komen en sociale contacten met andere kinderen te leggen. Ook stimuleert Dutchpanna om voetbal leuk te vinden en goede baltechniek te ontwikkelen. Een waardevolle ontwikkeling voor kinderen en jeugd. Dit is dan ook de reden dat DUTCHPANNA kooien breed inzetbaar zijn, zoals op schoolpleinen, openbare gemeente plekken, (sport) verenigingen, gevangenissen en kinderopvangen.

Voetbalkooi voor het schoolplein

Het schoolplein moet een veilige speelomgeving zijn voor kinderen die samen willen spelen en sporten. Zijn er kinderen die willen voetballen, maar ook kinderen die gewoon tikkertje willen spelen, dan kan dat gewoon op één plein. DutchPanna levert complete voetbalkooien in verschillende maten en met verschillende hekhoogtes. Daarnaast zijn onze voetbalkooien geluidsarm. In het klaslokaal is er geen overlast geproduceerd vanuit de voetbalkooi.

Waarborg veiligheid met voetbalkooien

De ronde voetbalkooien van DutchPanna zijn 100% veilig: het bevat geen scherpe hoeken, niemand voelt zich in een hoek gedreven, wat voor een leuker en dynamische spel zorgt. De ronde voetbalkooien worden veilig los geplaatst, afhankelijk van locatie en gebruik. Bij de vaste montage, worden bouten afgedekt met een rubberen dop of een chemisch verankerde ondergrond, zodat niemand zich hieraan kan bezeren. Daarnaast is er geen mogelijkheid tot vuilophoping in de hoeken, wat om minder onderhoud vraagt én wat bijdraagt aan de veiligheid.

Voetbalkooien kunnen overal gebruikt worden

Voetbalkooien zijn echt een meerwaarde voor ieder schoolplein, maar ook voor in een speeltuin, en bij voetbalverenigingen. Voetbalkooien zijn zelfs geschikt voor in een hal, als het bijvoorbeeld geen weer is om buiten te voetballen, dan kan dit prima binnen. Bij DutchPanna koopt u de beste voetbalkooien, zelfs met dempend gaas om geluidsoverlast te voorkomen. Bevindt het schoolplein of de speelplaats zich in een drukke woonwijk, dan zal dempend gaas zelfs omstanders plezieren: wel het spel kunnen aanschouwen, maar geen last hebben van te veel lawaai!

Voetbalkooien kopen bij DutchPanna

Er zijn verschillende uitvoeringen, welke past bij u? Een vierkante of ronde voetbalkooi? En welke grootte is het meest geschikt en welke hekhoogte? Als bedrijf kunt u er ook voor kiezen om een voetbalkooi te bedrukken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte!

Wilt u ook een pannakooi?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?