+31 6 34 81 89 01 info@dutchpanna.com

Sportkooien

Sportkooien van DutchPanna

Als sportschool, sportvereniging of voetbalvereniging de kinderen met veel plezier laten sporten?  Werken aan baltechniek? Veiligheid en spelplezier staan vaak voorop bij sportverenigingen, maar wat als u als vereniging zich ten midden van een woonwijk bevindt? Dan wilt u niet al te veel overlast veroorzaken. Om spelplezier en techniek te stimuleren, is een sportkooi misschien wel iets voor de vereniging. Ontdek de voordelen.

Laat kinderen en jeugd samen spelen, sporten en ontwikkelen

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete panna-, voetbal- en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij!
DUTCHPANNA levert zowel ronde-, ovale- en rechthoekige kooien waarbij het voordeel van een ronde- of ovale kooi een 100% veilige kooi is. Bij een ronde- of ovale kooi kan niemand zich in de hoek gedrukt voelen en zal een gegarandeerd dynamisch spel opleveren. Tevens zijn alle kooien zonder hoeken meer gebruiksvriendelijker in onderhoud. Er kan geen vuilophoping in de hoek ontstaan, waardoor de kooi ook nog veiliger is. De geïntegreerde goals van DUTCHPANNA zijn zo ontwikkeld dat deze naast haar elegante veilige vorm er ook voor zorgen dat het eventuele vuil er eenvoudig uitgeblazen kan worden.

Onze ronde pannakooien kunnen veilig los geplaatst worden, afhankelijk van de locatie en gebruik. Bij vaste montage worden de bouten afgedekt met een rubberen dop of chemisch verankerd aan de ondergrond.
Pannakooien zijn een schitterende meerwaarde voor uw schoolplein, vereniging, openbare speelplek of zelfs indoor speellocatie.

Een pannakooi stimuleert kinderen en jeugd om meer naar buiten te komen en sociale contacten met andere kinderen te leggen. Ook stimuleert Dutchpanna om voetbal leuk te vinden en goede baltechniek te ontwikkelen. Een waardevolle ontwikkeling voor kinderen en jeugd. Dit is dan ook de reden dat DUTCHPANNA kooien breed inzetbaar zijn, zoals op schoolpleinen, openbare gemeente plekken, (sport) verenigingen, gevangenissen en kinderopvangen.

Sportkooien voor speelplezier

Een sportkooi is letterlijk een kooi waar kinderen in kunnen voetballen of hockeyen. Plaatst u een sportkooi in een speeltuin of bij een vereniging, dan zal het kinderen stimuleren om lekker buiten bewegen, om baltechniek te verbeteren en om goed samen te kunnen spelen. Een belangrijke ontwikkeling voor kinderen!

Onderhoudsarme sportkooi

Een sportkooi is onderhoudsarm. De sportkooien zijn van materiaal gemaakt dat tegen regen kan en andere weersomstandigheden. Het enige dat u hoeft te doen is het gras maaien en vuilophoping van onder andere bladeren uit de hoeken te halen. Gaat u voor nóg onderhoudsarmer, dan raden we u een ronde sportkooi aan, want dan hoeft u geen vuilophoping uit de hoeken te halen.

Geluidsarme sportkooi

DutchPanna maakt sportkooien met geluiddempend gaas. Uw vestiging in de woonwijk is daarmee geen probleem meer. U kunt uw vestiging dan juist zien als toegankelijk, makkelijk bereikbaar en wellicht vinden omwonenden het prachtig om het spel in de sportkooi te aanschouwen. Helemaal zonder al te veel lawaai!

Bedruk een sportkooi met eigen logo

Bent u benieuwd naar de verschillende sportkooien die we bij DutchPanna leveren? Bekijk onze site rustig en vraag een offerte aan. Als vereniging, gemeente of school kunt u ook een sportkooi bedrukken met een logo of een beschildering om kinderen te trekken naar de sportkooi. Hoe aantrekkelijker een sportkooi eruitziet, hoe meer u opvalt en blijft hangen!

Wilt u ook een pannakooi?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?