+31 6 34 81 89 01 info@dutchpanna.com

Pannaveld

Pannaveld van DutchPanna

Een pannaveld biedt kinderen de mogelijkheid om balbehendigheid te oefenen, om energie kwijt te kunnen met een potje ‘panna’ en om samen te spelen op een veilige manier voor kind en omstanders. Daarnaast is een pannaveld zo ontwikkeld, dat het voor omstanders geen hinder en overlast veroorzaakt.

Laat kinderen en jeugd samen spelen, sporten en ontwikkelen

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete panna-, voetbal- en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij!
DUTCHPANNA levert zowel ronde-, ovale- en rechthoekige kooien waarbij het voordeel van een ronde- of ovale kooi een 100% veilige kooi is. Bij een ronde- of ovale kooi kan niemand zich in de hoek gedrukt voelen en zal een gegarandeerd dynamisch spel opleveren. Tevens zijn alle kooien zonder hoeken meer gebruiksvriendelijker in onderhoud. Er kan geen vuilophoping in de hoek ontstaan, waardoor de kooi ook nog veiliger is. De geïntegreerde goals van DUTCHPANNA zijn zo ontwikkeld dat deze naast haar elegante veilige vorm er ook voor zorgen dat het eventuele vuil er eenvoudig uitgeblazen kan worden.

Onze ronde pannakooien kunnen veilig los geplaatst worden, afhankelijk van de locatie en gebruik. Bij vaste montage worden de bouten afgedekt met een rubberen dop of chemisch verankerd aan de ondergrond.
Pannakooien zijn een schitterende meerwaarde voor uw schoolplein, vereniging, openbare speelplek of zelfs indoor speellocatie.

Een pannakooi stimuleert kinderen en jeugd om meer naar buiten te komen en sociale contacten met andere kinderen te leggen. Ook stimuleert Dutchpanna om voetbal leuk te vinden en goede baltechniek te ontwikkelen. Een waardevolle ontwikkeling voor kinderen en jeugd. Dit is dan ook de reden dat DUTCHPANNA kooien breed inzetbaar zijn, zoals op schoolpleinen, openbare gemeente plekken, (sport) verenigingen, gevangenissen en kinderopvangen.

Pannaveld kopen

Een pannaveld koopt u gemakkelijk via DutchPanna. Een pannaveld bestaat uit een pannakooi, met (kunst)gras eronder, maar straatwerk kan ook prima. De kooi functioneert eigenlijk als sportveld. Een pannaveld kan voor voetbal ingericht worden, maar ook voor hockey en andere sportspellen. Een pannaveld is afgesloten van de rest van het speelveld of speelterrein, wat ervoor zorgt dat de bal niet al te ver weg reikt en dat omstanders zo min mogelijk overlast ervaren van rondvliegende ballen.

Kunstgras pannaveld

DutchPanna ontwikkelt zelf ondergronden die veilig, duurzaam, milieuvriendelijk, stevig en zacht zij voor in een pannaveld. De ondergronden zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecyclede schoenzolen. Het vallen gaat zo een stuk minder hard, wat weer extra veiligheid biedt in een pannaveld  voor spelende kinderen.

Pannaveld geschikt voor iedere omgeving

Een pannaveld is een geschikt item voor op speelplaatsen, voor op grasvelden, voor op schoolpleinen en op verenigingen om kinderen op een plezierige manier samen te laten spelen en dat zonder overlast te veroorzaken bij de omgeving. Dat komt onder andere doordat we pannavelden ontwikkelen met geluiddempend gaas: het geluid van ballen tegen stalen muren, daar heb je met de pannavelden van DutchPanna geen last van!

Pannaveld kopen bij DutchPanna

Een pannaveld koop je bij DutchPanna. We maken namelijk gebruik van duurzaam en veilig materiaal en staan voor service. Veiligheid voor kind en omgeving staat bij ons voorop. Heeft u nog vragen over pannavelden of over ons aanbod? Neem gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag op weg naar een pannaveld dat bij uw wensen past.

Wilt u ook een pannakooi?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?