+31 6 34 81 89 01 info@dutchpanna.com

Pannakooien

Laat kinderen en jeugd samen spelen, sporten en ontwikkelen

Wilt u;

  • Een speelplaats laten aanleggen om kinderen samen te laten spelen en sporten?
  • Een plek waar kinderen samen kunnen spelen en sporten onder veilige omstandigheden?
  • Een speelplaats veilig inrichten voor alle activiteiten gelijkertijd , waaronder voetballen en wel op een veilige manier?
  • Een goede trainingstool voor balbehendigheidtraining?

DUTCHPANNA levert complete panna-, voetbal- en sportkooien in diverse maten en hekhoogtes. Ons unieke geluiddempende gaas voorkomt ook omgevingshinder, iedereen blij!
DUTCHPANNA levert zowel ronde-, ovale- en rechthoekige kooien waarbij het voordeel van een ronde- of ovale kooi een 100% veilige kooi is. Bij een ronde- of ovale kooi kan niemand zich in de hoek gedrukt voelen en zal een gegarandeerd dynamisch spel opleveren. Tevens zijn alle kooien zonder hoeken meer gebruiksvriendelijker in onderhoud. Er kan geen vuilophoping in de hoek ontstaan, waardoor de kooi ook nog veiliger is. De geïntegreerde goals van DUTCHPANNA zijn zo ontwikkeld dat deze naast haar elegante veilige vorm er ook voor zorgen dat het eventuele vuil er eenvoudig uitgeblazen kan worden.

Onze ronde pannakooien kunnen veilig los geplaatst worden, afhankelijk van de locatie en gebruik. Bij vaste montage worden de bouten afgedekt met een rubberen dop of chemisch verankerd aan de ondergrond.
Pannakooien zijn een schitterende meerwaarde voor uw schoolplein, vereniging, openbare speelplek of zelfs indoor speellocatie.

Een pannakooi stimuleert kinderen en jeugd om meer naar buiten te komen en sociale contacten met andere kinderen te leggen. Ook stimuleert Dutchpanna om voetbal leuk te vinden en goede baltechniek te ontwikkelen. Een waardevolle ontwikkeling voor kinderen en jeugd. Dit is dan ook de reden dat DUTCHPANNA kooien breed inzetbaar zijn, zoals op schoolpleinen, openbare gemeente plekken, (sport) verenigingen, gevangenissen en kinderopvangen.

Pannakooi

Op zoek naar een pannakooi om een speelplaats aan te leggen om kinderen te laten spelen en sporten? Wilt u daarbij ook een speelplaats veilig inrichten voor verschillende activiteiten? Dan bent u bij Dutchpanna aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse complete pannakooien. Het plaatsen van een pannakooi is eenvoudig zelf te doen, maar uiteraard plaatst Dutchpanna wereldwijd met vakbekwame specialisten uw kooi op de gewenste locatie. Bij onze kooien zit een duidelijke montage instructie, alle bevestigingsmaterialen en afwerkdoppen om de losse kooi delen en goals in korte tijd tot één stabiele kooi te maken. Veiligheid en levensduur staan bij ons op  nummer 1, daarom levert Dutchpanna de allerbeste en meest veilige pannakooien.

 

Pannakooi: De ondergrond

De Dutchpanna kooien zijn op iedere ondergrond te plaatsen. Wilt u uw kinderen en jeugd een extra veiligheid geven dan zijn de G3 EPDM sportvloeren van Dutchpanna een unieke uitkomst en tevens een goed maatschappelijk verhaal.

G3 staat namelijk voor: Gerecyclede Granulated Gympies , een mooi verantwoord initiatief om uw Dutchpanna kooi van een valdempende- maar ook geluiddempende vloer te voorzien. Onze G3 vloeren zijn ook ingesteld op onze weersverandering en super waterdoorlatend. De G3 vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten, kleur mixen en zelfs te voorzien van uw bedrijfs- of school logo.

Naast deze super mooie sportvloeren levert Dutchpanna ook coatingvloeren van hoogwaardige Zwitserse coating producten, belijningen en kunstgras vloeren conform de beste kwaliteiten en eisen.

Voor meer informatie, Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden voor uw locatie. 

 

Pannakooi: Hoge kwaliteit en correcte afwerking

DUTCHPANNA is een Nederlands design en wordt ook volledig in Nederland met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Daarom geeft DUTCHPANNA 10 jaar garantie op haar kooien.

 

Pannakooi  voor extra beweging

Dutchpanna is een Nederlands design en wordt ook volledig in Nederland met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Daarom geeft Dutchpanna 10 jaar garantie op pannakooien. Hiermee weet u ook zeker dat u kiest voor kwaliteit. Heeft u zelf al een idee waar de pannakooien geplaatst gaan worden? Het is belangrijk om zoveel mogelijk plekken te creëren waar kinderen en jongeren onbezorgd kunnen bewegen en sporten, want er is gebleken dat in periode van covid-19 ook jongeren vereenzamen en te weinig bewegen. Draag hier dus snel uw steentje aan bij en schaf een pannakooi aan voor diverse locaties binnen de gemeente.

 

Wilt u ook een pannakooi

Vraag een offerte aan voor uw eigen pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Onze specialisten helpen u graag verder en staan dan ook voor u klaar. Bel ze gerust even op of vraag direct een offerte aan voor de meest geschikte pannakooi. Het bespreken van alle mogelijkheden is altijd mogelijk.

U kunt ons altijd bellen of mailen om uw wensen te bespreken.

 

Wilt u ook een pannakooi?

Vraag een offerte aan voor uw eigen Pannaveld of kooi voor uw vereniging of gemeente

Stel je vraag
Kan ik u helpen?
Dutch Panna
Hallo waarmee kan ik u helpen?